HTML

Rólunk

Célunk a magyar gyermekvédelem problémáinak feltárása és megvitatása. Cikkeiteket a gyejoblog@gmail.com címre várjuk.

Kommentek

2010.05.08. 22:53 Gyejoblog

1. Köszöntő

Kedves Olvasó!

 

A blog célja, hogy szakmabeliekkel és a társintézmények munkatársaival tudjunk beszélni olyan gyermekvédelmi kérdésekről, melyeknek ma nincs fóruma, de mi úgy érezzük, szükséges lenne beszélni róluk.

Nap mint nap találkozunk olyan eseményekkel, melyeket nem tudunk kezelni, melyek feldühítenek, vagy örömmel töltenek el, de nincs kinek elmondani, vagy nincs olyan szakmai folyóirat, ahová elküldhetnénk beszámolónkat.

Ennek szeretnénk teret adni. Bíztatunk ezért mindenkit, hogy írja meg véleményét egy-egy aktuális kérdésről, hogy aztán kommentekben tudjunk vitatkozni. Témájában lehet eset elbeszélése, szólhat intézményi hierarchiával kapcsolatos kérdésről, jogszabályról, egyszóval bármiről, ami bennünket, a gyermekjóléti szolgálatoknál dolgozókat érint.

A leveleket a gyejoblog@gmail.com címre várjuk, és terveink szerint 2-3 naponta frissítve a blogot feltesszük mindenki írását. A cikkekért fizetni nem tudunk, levédetni nem tudjuk.

Két fő kritériuma azonban van annak, hogy felkerülhessen a cikk az oldalra: hangvétele, stílusa kulturált legyen, valamint a szerző nevével vállalja írását.

 

Hamarosan indulunk! Várjuk írásaitokat!

 

 

Horváth Ádám és Simon Bálint blog szerkesztők

 

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://gyejo.blog.hu/api/trackback/id/tr41984885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása